Wij werken met verse producten, elke dag worden onze snijbloemen vers van de groothandel aangeleverd. Alleen zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit garanderen. Dagelijks hebben wij een uitgebreid aanbod boeketten voor u klaar staan.

Elke dag Vers

Onze medewerkers zorgen ervoor dat de bloemen die ‘s ochtends worden ingekocht, worden verwerkt tot prachtige boeketten die een paar uur later in onze winkels staan. Verser kan het niet! Kunt u geen keuze maken? Wij vervullen uw wensen en maken een persoonlijk bloemarrangement dat bij u past. Onze bloemstukken zijn er in diverse prijsklassen en stijlen.

 

 

Een oogverblindende jurk, een fantastische locatie…..en natuurlijk een boeket dat daar perfect bij past.

U Bepaalt

U kunt dan zelf bepalen of dit is wat u in gedachten had.
Benieuwd? Kom dan eens langs in de winkel we laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn of neem contact met ons op.

 

 

Ieder mens is uniek en verdient een bijzonder en waardig afscheid. Wij, de Veenbleom, luisteren en geven vorm aan uw afscheidsbloemwerk. Of het nu gaat om het kiezen van uw favoriete bloemen, bloemkleur of het verwerken van een speciaal aandenken. Wij creëren aan de hand van de wensen van de overledene of nabestaande(n) een waardige en gepaste creatie.

Wij nemen de tijd voor u

We verwachten niet dat u zo snel mogelijk een keuze maakt, we nemen graag in alle rust de tijd u te adviseren en bij te dragen aan een passend en waardig afscheid. Neem voor meer informatie contact met ons op of breng een bezoek aan de winkel, we helpen u graag

 

 

Match stijlen, merken en kleuren en richt je huis zo in, dat je er de hele dag wilt vertoeven.

De Laatste Trends

De laatste trends ontdekken? Elke maand worden er weer een groot aantal nieuwe woonaccessoires aan ons aanbod toegevoegd. Niets ontbreekt aan onze collectie, wat betekent dat je altijd de leukste woondecoraties kunt samenstellen. Helemaal naar eigen smaak!