Rouwbloemen

Waarom houden we zo van bloemen? Het kleine zaadje dat opgroeit, bloeit en weer vergaat

Prachtige bloemen bij een waardig afscheid

Bloemen zijn onmisbaar bij elk afscheid. Bloemen bieden troost voor de nabestaanden en geven liefde aan de overledene. Bloemen zorgen voor een waardig afscheid. De rouwarrangementen van de Veenbloem worden in verschillende stijlen en vormen opgemaakt. Wat past bij de overledene? Waar voel jij je goed bij?

Een rouwarrangement, rouwstuk of troostboeket

Onze medewerkers stellen met veel zorg een rouwarrangement, rouwboeket of troostboeket voor jou samen. Kies je een ingetogen boeket voorzien van witte bloemen of ga je voor een kleurrijk geheel? Laat je hart spreken en deel je liefde voor de nabestaande.

De juiste mix van bloemen passend bij de overledene

Ben je op zoek naar een compleet arrangement van bloemen voor tijdens een afscheid van een dierbare? Kijk dan eens naar de rouwarrangementen van de Veenbloem. Wij maken bloemstukken voor op- en naast de kist, eventueel met zuil geleverd. Bloemstukken voor op het altaar of bijvoorbeeld bij het condoleanceregister. Wij zorgen ervoor dat alle rouwstukken bij elkaar passen.

Een rouwboeket gericht aan de overledene

Een rouwboeket is gericht aan de overledene en wordt op de kist geplaats. Daarom is het boeket plat aan de onderzijde. Een rouwboeket wordt vaak afgewerkt met een lint.

Een troostboeket uit blijk van medeleven

Troostboeketten zijn gericht aan de nabestaanden en worden thuis bij de nabestaanden bezorgd. Het boeket wordt compleet met vaas afgeleverd zodat het boeket direct troost biedt bij het verlies van een dierbare.

Een rouw arrangement met een persoonlijke touch

Hield de overledene ontzettend van sport, koken of van auto’s? Was de overledene dol op reizen? Indien gewenst verwerken wij iets kenmerkends in het rouwboeket of -bloemstuk. Door deze creatieve toevoeging, wordt het rouwboeket herkenbaar en persoonlijk. Wij hebben diverse accessoires die kunnen worden toegevoegd aan een rouwboeket. Uiteraard kunnen wij ook een item van de overledene verwerken in een persoonlijk boeket.

De Veenbloem staat voor je klaar

Wij snappen dat het lastig is om de juiste keuze te maken tijdens deze lastige periode. Kijk eens tussen de verschillende boeketten op onze website. Uiteraard denken onze medewerkers graag met je mee om samen een waardig uitvaartboeket samen te stellen.

Bezorgen of afhalen

De Veenbloem bezorgt de rouwbloemen bij jou thuis of bij het uitvaartcentrum. Uiteraard kunnen de bloemen ook bij ons opgehaald worden.